top of page

Middag med mening med Mogens LykketoftMed et års forsinkelse... Så kommer Mogens Lykketoft


”Hvad laver du så?” ”jeg arbejder med…” Vi kender alle de første par minutter af en samtale, når vi møder nye mennesker. Det har vi på fyrskibet sat os for at udfordre med ”middag med mening”. Så vil du gerne lære andre at kende, forholde dig til højaktuelle emner, så skal du være så hjertelig velkommen på mit hyggelige fyrskib.


I alt sin enkelthed har jeg inviteret en ”særlig gæst”, denne gang Mogens Lykketoft som får 10 min til at komme med et indspark til et aktuelt emne. Herefter starter salondebatten ved de enkelte borde, mens vi nyder lidt dejligt mad med vin og diskuterer relevante indspark. De 10 minutters indspark gentages 2 gange, og vi skifter plads ved bordene. Det varer fra kl. 18-21, og vi er alt imellem 20/40 deltagere (Corona bestemmer).

Jeg kan kun sige, det er møg hyggeligt, uformelt og faktisk rigtig sjovt at tale sammen om andet end vores arbejde. Med i prisen er en middag, 2 glas vin, let dessert og kaffe/te. Den 14-10-2021 kl. 18:00: Tilmeld: https://fs.nemtilmeld.dk/8/

Comments


bottom of page