top of page

Middag med mening med Anne Sophia HermansenHvor kan jeg møde andre uden det skal være en date? Hvor kan jeg gå ud og spise en middag alene men i selskab med andre? Hvor blev forsamlingshuset af, hvor vi kan møde nye interessante mennesker?


Svaret er middag med mening, hvor jeg har jeg allieret mig med Anne Sophia Hermansen til at give os et indspark. Det kommer til at foregå med et kort indlæg fra Anne Sophia, hvorefter salondebatten går i gang ved de enkelte borde. Vi spiser lidt mad, og får et glas vin, mens vi vender de emner, der er bragt op. I løbet af aftenen bytter vi plads, og får et nyt emne samt nye "diskussionsmakkere". Med i prisen er en middag, let dessert og kaffe/te. Den 26/8-2021 kl. 18:00: Tilmelding: https://fs.nemtilmeld.dk/3/

Comentários


bottom of page